Ticker știri

Despre

550497_4384056761872_1426203151_n

Sufixul „-escu”, corespunde celui latin „-iscus”, și înseamnă „a aparține cuiva”. Este un brand de țară care spune multe despre români. Cumva ne găsim mereu drumul înapoi spre casă.

Prezentul ESCU este un animal urban perfect, stă la pândă, știe tot ce mișcă prin urbe, dar mai ales iubește poveștile frumoase care merită istorisite. Are un apetit crescut pentru artă și cultură, pentru oamenii speciali care se întâmplă să ne facă viața mai interesantă, pentru nostalgie, pentru lucruri obscure, pentru locuri care la prima vedere par abandonate, pentru subculturi, conversații și vortexuri pline de inspirație.

Această revistă online se numește Escu pentru că sunt și eu unul dintre cei fericiți care poartă sufixul. Sunt Andreea Dănescu, fondatorul acestei publicații, și am, ca orice om, o poveste lungă și complicată. În afară de asta, sunt o persoană nonşalantă, mă bucur să scriu despre lucruri care mă fascinează, îmi place atmosfera din filmele regizate de nordici, ador feelingul oraşelor vechi şi muzica potrivită pentru o vreme furtunoasă, iar nu de curând am început să lucrez la primul meu roman de ficţiune.

Dacă vrei să-mi scrii sau să-ți aduci contribuția pe această platformă, mă găsești pe

%d blogeri au apreciat asta: